Τρόποι αποστολής

Θεσσαλονίκη - Στις περιοχές εξυπηρέτησης που ορίζονται στον χάρτη (link αριστερά στην κορυφή τις σελίδας)

Τα προϊόντα μεταφέρονται με μέσα και προσωπικό του www.promarket.gr και παραδίδονται στην πόρτα σας, χωρίς χρέωση μεταφορικών, αρκεί η αξία της παραγγελία σας να μην είναι μικρότερη από 30€ (τριάντα ευρώ).
Τον χρόνο παράδοσης τον επιλέγετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, όπου ορίζετε την επιθυμητή ημέρα και ώρα παραλαβής, με συντομότερο τις έξι ώρες (εντός του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων*), από την ώρα που παραλάβαμε την παραγγελία σας.
*Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 21:30 Σάββατο 08:00 - 16:00. Εκτός εθνικών και τοπικών αργιών που ισχύουν στην Θεσσαλονίκη.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει έως 6 ώρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2310 928315 αναφέροντας υποχρεωτικά τον αριθμό της παραγγελίας σας και το email χρήστη του συστήματος.

Ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας μέσω μυνημάτων που αποστέλλουμε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας για οποιονδήποτε λόγο , η διαδικασία αποδέσμευσης του αντίστοιχου ποσού στο υπόλοιπο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την αποπληρωμή της συγκεκριμένης παραγγελίας ξεκινά εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης και ολοκληρώνεται σύμφωνα με την διαδικασία αποδέσμευσης που ακολουθεί ο εκδότης της πιστωτικής σας κάρτας τραπεζικός οργανισμός.

Σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει η χρέωση της πιστωτικής κάρτας, τότε η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά από το κατάστημα στην οδό Εμπεδοκλέους 42 Α. Τούμπα Θεσσαλονίκης Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 21:00 Σάββατο από τις 09:00 έως 15:00. Για την επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας που έχει ακυρωθεί καθώς επίσης και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας για την Ταυτοποίηση των στοιχείων του χρήστη.

Παραλαβή παραγγελίας

Η παραλαβή σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή γίνεται στη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη ή από άτομο που εμφανίζεται να ενεργεί αντ’αυτού,, συνιστάται με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου. Tα στοιχεία του ατόμου (ονοματεπώνυμο με κεφάλαια γράμματα) που παρέλαβε καταγράφονται στο απόκομμα του παραστατικού παράδοσης που πρέπει να επιστραφεί στην Επιχείρηση ενυπόγραφο από τον παραλήπτη.

Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην Επιχείρηση κατά την παραγγελία του, με μέσο της επιλογής της Επιχείρησης.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τα «Έξοδα αποστολής» κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Περιοχές εξυπηρέτησης ηλεκτρονικού καταστήματος

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός της περιοχής στον χάρτη. Εάν η διεύθυνση όπου επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας είναι εκτός Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει αποστολή με δικής σας επιλογής μεταφορική εταιρεία. Το κόστος αυτό βαρύνει εσάς και η διεκπεραίωση της από εμάς διαδικασίας αφορά την ετοιμασία της αποστολής των προϊόντων και το δέμα της αποστολής το οποίο κοστίζει ανάλογα με την παραγγελία. Για αυτό μπορεί η παραγγελία να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά και να προστεθεί το κόστος συσκευασίας έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία.