Φιλτράρισμα κατά

PrestaShop

Ρύζια

Ρύζια

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9

Ενεργά φίλτρα

3Α ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ 500 ΓΡ.

1,45 € Τιμή
2,90 € / kg
Το Ρύζι Γλασσέ 3αλφα είναι ιδανικό για σούπες (τις κάνει πιο πηχτές και πολύ νόστιμες) και ρυζόγαλο.Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο, από τα παλαιότερα είδη. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και είναι επιμήκης, λεπτοί, λευκοί και αδιαφανείς. 

3Α ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 500 ΓΡ.

1,58 € Τιμή
3,16 € / kg
Το Ρύζι Καρολίνα 3αλφα είναι ιδανικό για γεμιστά και ριζότο. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο. Είναι προτιμητέο για φαγητά φούρνου.Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς να λιώσει όμως, και έτσι μας δίνει φαγητό μελάτο και ζουμερό. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

3Α ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ 500 ΓΡ.

1,49 € Τιμή
2,98 € / kg
Το Ρύζι Νυχάκι 3αλφα είναι ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι.Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μακρύσπερμο και είναι κατάλληλο για βράσιμο σε νερό που κοχλάζει ή σε ατμό. Το ρύζι είναι πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

3Α ΡΥΖΙ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 500 ΓΡ.

1,68 € Τιμή
3,36 € / kg
Το Ρύζι τ.Αμερικής Parboiled 3αλφα είναι ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.