Φιλτράρισμα κατά

PrestaShop

Είδη ακράτειας

Είδη ακράτειας

Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 15

Ενεργά φίλτρα

TENA LADY EXTRA ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ 20 ΤΕΜ.

5,88 € Τιμή
0,29 € / τεμ.
Τα TENA Lady Extra Plus προσφέρει Τριπλή Προστασία απο τις διαρροές, τις ανεπιθύμητες οσμές και την υγρασία. Τα TENA Lady Extra Plus προσφέρουν υψηλή ασφάλεια και είναι πολύ πιο απορροφητικά απο τις σερβιέτες εμμηνόρροιας. Είναι ιδανικά σχεδιασμένα για να αισθάνεστε άμεσα στεγνές και άνετες σε όλες τις περιστάσεις. Με ιδιαίτερα απαλή και στεγνή επιφάνεια Silky Soft Surface τα TENA Lady είναι ανατομικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη διακριτικότητα και άνεση τα ελαστικά πλαϊνά βοηθούν τις σερβιέτες TENA Lady να προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματός σας. Το απαλό εξωτερικό υλικό που μοιάζει με ύφασμα και αναπνέει συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

TENA LADY MAXI NIGHT ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ 12 ΤΕΜ.

4,98 € Τιμή
0,42 € / τεμ.
Τα TENA Lady Maxi Night προσφέρουν Τριπλή Προστασία από τις διαρροές, τις ανεπιθύμητες οσμές και την υγρασία. Με επιπρόσθετο μήκος και πλάτος στο πίσω μέρος της σερβιέτας, προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη του σώματος και ενισχυμένη ασφάλεια. Τα TENA Lady Maxi Night είναι ιδανικά σχεδιασμένα για την νυχτερινή προστασία και για έναν καλό νυχτερινό ύπνο.

TENA PANTS PLUS ΠΑΝΑ - ΒΡΑΚΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ XLARGE 12 ΤΕΜ.

10,98 € Τιμή
0,92 € / τεμ.

Τα TENA Pants Plus είναι μιας χρήσης, διακριτικά εσώρουχα που αγκαλιάζουν το σώμα για άνετη εφαρμογή. Με μια σείρά απο καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσφέρουν Τριπλή Προστασία απο τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία. Απαλή αίσθηση και υλικά που αναπνέουν για μέγιστη άνεση. Στενή εφαρμογή στο σώμα για βελτιωμένη άνεση και διακριτικότητα. Μεγάλη γκάμα επιπέδων απορροφητικότητας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν μέτριες έως και μεγάλες διαρροές.

SANI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ SENSITIVE EXTRA Νo.4 10 ΤΕΜ.

2,81 € Τιμή
Σερβιέτες για ελαφράς μορφής ακράτεια και άλλες ειδικές χρήσεις, όπως λοχεία και μετεγχειριτικές καταστάσεις. Διαθέτουν υγιεινό υφασμάτινο Extra Soft κάλυμμα και υπερ-απορροφητικό πυρήνα που συγκρατεί αποτελεσματικά την υγρασία στο εσωτερικό, βοηθώντας παράλληλα στον περιορισμό των οσμών. Ιδιαίτερα λεπτές για διακριτικότητα και άριστη εφαρμογή. Με πλαϊνές σούρες, για προστασία από πλαϊνές διαρροές. Με και σταθερό αυτοκόλλητο. Σε ατομική συσκευασία. Δερματολογικά ελεγμένες. Σε συσκευασία 10τεμ.