Εάν για οποιονδήποτε λόγο υπαναχωρήσετε σε σχέση με κάποιο είδος της αγοράς σας μας μας στέλνετε μύνημα στο «Επικοινωνία» με θέμα “Επιστροφή”. Απαραίτητα στοιχεία είναι ο αριθμός παραγγελίας και ο κωδικός προϊόντος. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την επιστροφή με την επόμενη παραγγελίας σας που όμως θα πρέπει να είναι εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το προιόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε και η αξία της επόμενης παραγγελίας σας να είναι 25 ευρώ+αξία του επιστρεφόμενου είδους. Εάν δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε επόμενη παραγγελία θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημά μας. Σε περίπτωση που πρόκειτε για προϊόν με ημερομηνία λήξης παρακαλούμε να το επιστρέψετε το συντομότερο δυνατόν και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα πρίν την λήξη του.

(Προσοχή: σε περίπτωση τροφίμου/ποτού ή αγαθού που προορίζεται για την τρέχουσα οικιακή κατανάλωση, η επιστροφή πρέπει να γίνει είτε άμεσα κατά την παραλαβή της παραγγελίας, είτε - το αργότερο- έως και την επομένη ημέρα από την ημέρα παραλαβής της απευθείας στο κατάστημά μας.)

Απαραίτητη προϋπόθεση -σε κάθε περίπτωση- είναι το επιστρεφόμενο είδος να έχει άθικτη και πλήρη τη συσκευασία του, με όλα τα αξεσουάρ και πρόσθετες παροχές – ωφελήματα που συνόδευαν την πώλησή του, τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.