Αγαπητέ πελάτη, οι παρακάτω όροι χρήσης είναι νομικά απαραίτητο να αναφέρονται και να γίνονται αποδεκτοί από τους χρήστες του καταστήματός μας. Προστατεύουν το κατάστημα αλλά και τους χρήστες του από κακόβουλες ενέργειες. Θέλουμε πριν διαβάσετε τους όρους χρήσης να σας διαβεβαιώσουμε οτί σε κάθε περίπτωση θα ενεργήσουμε με ελαστικότητα και καλόπιστα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας με στόχο την εξυπηρέτησή σας ακόμη και αν κάτι δεν προβλέπεται από τους όρους χρήσης.

1. «Όροι χρήσης»

Οι παρόντες όροι καθορίζουν την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.promarket.gr της επιχείρησης «Κιζιρίδης Παντελής» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (οδός Εμπεδοκλέους 42 Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54351), Ελλάδα (εφεξής η Επιχείρηση).

Σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε σε αυτό, διότι προσδιορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας.

Κάθε περαιτέρω χρήση και περιήγηση προϋποθέτει ότι έχετε ενημερωθεί και κατανοήσει τους όρους λειτουργίας και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των αναφερομένων όρων και προϋποθέσεων και την δέσμευσή σας από αυτούς, ανεπιφύλακτα, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς, θα πρέπει να μην εγγραφείτε και να μην κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.promarket.gr.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι προκειμένου να κάνετε χρήση οποιασδήποτε λειτουργίας ή υπηρεσίας παρέχεται από την ιστοσελίδα www.promarket.gr, θα πρέπει προηγουμένως να εγγραφείτε ως χρήστης στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η ιστοσελίδα παρέχεται σε εσάς χωρίς χρέωση για προσωπική σας χρήση, βάσει αυτών των όρων και κανόνων λειτουργίας.

Όλες οι παραγγελίες και οι αγορές που γίνονται στην ιστοσελίδα επίσης καθορίζονται από τους ειδικούς όρους «Τρόποι Πληρωμής –Αποστολής – Επιστροφές προϊόντων». Εάν θέλετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες παρακαλώ κάντε «κλικ» στο «Τρόποι Πληρωμής –Αποστολής – Επιστροφές προϊόντων»

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει αυτούς τους κανόνες χρήσης («όροι χρήσης», «Εγγραφή - Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων»), από καιρό σε καιρό. Για τις αλλαγές, προσθήκες ή διαγραφές αυτές θα ενημερώνεστε είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρέχετε στην εγγραφή σας, είτε μέσω της ανακοίνωσης/ανάρτησης τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι αλλαγές θα τίθενται σε άμεση εφαρμογή μετά από τη σχετική ανακοίνωση/ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε δεκτούς τους νέους όρους θα πρέπει να διακόψετε την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν εξακολουθήσετε την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μετά την ημερομηνία κατά την οποία τίθενται σε εφαρμογή οι αλλαγές, η χρήση από εσάς του ηλεκτρονικού καταστήματος δηλώνει την συγκατάθεσή σας στο να δεσμευτείτε με τους νέους όρους και κανόνες χρήσης. Καλό θα ήταν να ανατρέχετε σε αυτούς και να ενημερώνεστε συστηματικά, διότι κάθε φορά που κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.promarket.gr, αυτή υπόκειται στους εκάστοτε εκείνη την στιγμή ισχύοντες όρους, ως εκ τούτου θα πρέπει να φροντίσετε να τους γνωρίζετε προηγουμένως.

2. «Εγγραφή – Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων»

Προκειμένου να απολαύσει κανείς τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της www.promarket.gr πρέπει να εγγραφεί ως μέλος ή να δηλώσει τις σχετικές πληροφορίες που θα ζητηθούν (π.χ. κωδικό πρόσβασης κλπ.), σε περίπτωση που είναι ήδη εγγεγραμμένο μέλος.

Κατά την εγγραφή σας παρέχετε στην Επιχείρηση, προσωπικά σας στοιχεία τα οποία και αρχειοθετεί. Αυτό είναι απαραίτητο για να σας αναγνωρίζουμε ως εγγεγραμμένο χρήστη και δυνητικά πελάτη, για να διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας ταχύτερα και ομαλότερα.

Μέλος μπορεί να είναι είτε άτομο, είτε εταιρία με μόνιμη κατοικία ή έδρα αντίστοιχα, στην Ελλάδα.

Η εγγραφή ατόμου ως μέλος προϋποθέτει αυτό να έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας του.

Τα μέλη συμφωνούν ότι κατανοούν την Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα (γραφή και ανάγνωση).

Τα μέλη βεβαιώνουν ότι οι λεπτομέρειες που μας παρέχουν κατά την εγγραφή, αλλά και ανά πάσα στιγμή, είναι πλήρεις και σωστές. Ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουμε σε περίπτωση χορήγησης ή/και μη διόρθωσης εκ μέρους μέλους λάθος ή μη ισχυόντων ή μη έγκυρων στοιχείων.

Τα μέλη έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης στο αρχείο με τα προσωπικά τους στοιχεία και την δυνατότητα να κάνουν έλεγχο ή /και όποια διόρθωση ή / και ενημέρωσή τους επιθυμούν, πάντα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.promarket.gr.

Τα μέλη έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν άμεσα την ιστοσελίδα για οποιεσδήποτε αλλαγές στις πληροφορίες που είχαν καταθέσει κατά την εγγραφή τους, ανανεώνοντας τα σχετικά προσωπικά τους στοιχεία. Αποτελεί δική τους ευθύνη η κατά πάντα χρόνο εγκυρότητα, ακρίβεια και πληρότητα των στοιχείων.

Παράλληλα με τα στοιχεία της εγγραφής, έχουμε γνώση και άλλων πληροφοριών που σας αφορούν και σχετίζονται με τη συχνότητα της χρήσης εκ μέρους σας των προσφερόμενων από εμάς υπηρεσιών, την επισκεψιμότητά σας στην ιστοσελίδα μας και σε άλλες ιστοσελίδες προσβάσιμες από αυτήν ή συνδεδεμένες μαζί της. Στο αρχείο αυτό εμπεριέχονται επίσης και πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές σας και τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιείτε.

Μπορεί ακόμα να περιέχονται πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας σε ενέργειες προωθήσεως πωλήσεων και διαγωνισμούς που διεξάγονται κατά καιρούς από την Επιχείρηση μας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Μπορεί ακόμα να περιέχονται πληροφορίες που μας δίνετε όταν απαντάτε σε ερωτηματολόγια ή συμπληρώνετε καταστάσεις με πληροφορίες που σας αφορούν.

Ακόμα προκειμένου να έχουμε το ιστορικό των επαφών σας μαζί μας, σχετικά με επισημάνσεις σας -καλές ή κακές- σχετικές με την ιστοσελίδα μας ενδέχεται να διατηρούμε αρχείο με την ηλεκτρονική, ταχυδρομική ή τηλεφωνική μεταξύ μας επικοινωνία.

Κατά την εγγραφή σας προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το www.promarket.gr, μας παρέχετε τις πληροφορίες που μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε την εμπορική μας επικοινωνία στα εναλλακτικά μέσα και τις προτιμήσεις σας [ταχυδρομικά, ηλεκτρονικά (email), τηλεφωνικά σε σταθερό, τηλεφωνικά σε κινητό (με κλήση, SMS ή ΜΜS), ή ακόμα και με τηλεομοιοτυπικό μήνυμα (fax)].

Εάν σε κάποια επόμενη χρονική στιγμή επιθυμείτε να αλλάξετε αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας μας, θα πρέπει να επισκεφθείτε εκ νέου την ιστοσελίδα μας και να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές που θα ισχύουν από τη σχετική εκ μέρους σας τροποποίηση και εφεξής.

Εάν επιθυμείτε ή εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε εμπορική επικοινωνία, είτε με ηλεκτρονικά μέσα είτε με άλλα, σας παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε επιλέγοντας κατάλληλα στο σχετικό σημείο της σελίδας εγγραφής σας. Η έννοια της εμπορικής αλληλογραφίας περιλαμβάνει ενημέρωση για νέα είδη, προσφορές, διαγωνισμούς, προωθητικές ενέργειες κλπ που γίνονται από εμάς ή από τρίτους προς εμάς, πάντα όμως, μέσω της ιστοσελίδας μας. Ομοίως εάν σε μεταγενέστερο στάδιο κρίνετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον τη λήψη εμπορικής επικοινωνίας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως κάνοντας κλικ στο «Επικοινωνία» και αποστέλλοντάς μας σχετικό ρητό μήνυμα.

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε εν γένει αλληλογραφία (με οποιοδήποτε μέσο) από την ιστοσελίδα μας, σχετική με σφυγμομετρήσεις, αξιολογήσεις, στείλτε μας σχετικό μήνυμα κάνοντας κλικ στο «Επικοινωνία» .

Παρ’ όλ’ αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο και αναγκαίο είτε για λειτουργικούς είτε για διαχειριστικούς λόγους που σχετίζονται με την ιστοσελίδα. Μετά την αποστολή της πρώτης σας παραγγελίας στο www.promarket.gr θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ωστέ να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε σχέση με το θέμα της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει λάβει μέτρα και υιοθετήσει σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ακεραιότητα των δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Σας καλούμε να ενημερωθείτε ως προς τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται και εάν συμφωνείτε με αυτές να προχωρήσετε σε χρήση της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η ασφάλεια των ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστοσελίδας www.promarket.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Όνομα χρήστη (Username) & Κωδικός χρήστη (Password)

Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιείτε δύο (2) κωδικούς, το Όνομα χρήστη (Username) και τον Κωδικό χρήστη (Password). Κατά την έγγραφή σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε θα σας αποδώσει, είτε θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν κωδικό χρήστη (password). Εάν σας αποδοθεί κωδικός χρήτη (password) αποτελεί δική σας υποχρέωση και ευθύνη η τροποποίησή του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό χρήστη (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, σε τακτά διαστήματα να αλλάζετε το password σας, να διατηρείτε τον κωδικό αυτό απόρρητο και ΝΑ ΜΗΝ τον αποκαλύπτετε ή να τον κοινοποιείτε σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Επίσης καλό είναι να μην κάνετε χρήση των ίδιων ή προβλέψιμων ή εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.

Το Όνομα χρήστη (Username) και ο Κωδικός χρήστη (Password), κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας τους από τρίτα πρόσωπα, καθώς και για όλες τις ενέργειες, τις πράξεις και τις παραγγελίες που προέρχονται, κατατίθενται ή διενεργούνται υπό τον κωδικό εισόδου, τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας και γενικότερα το λογαριασμό σας. Εν γένει φέρετε τον αποκλειστικό κίνδυνο ζημίας δικής σας ή της Επιχείρησης από πρόσβαση οιουδήποτε τρίτου στον κωδικό σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα και εν γένει η Επιχείρηση μας δε δύναται να γνωρίζει και ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση χρήσης για οιονδήποτε λόγο του μυστικού σας κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ομοίως για οιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει εξ’ αυτής της αιτίας. Σε κάθε περίπτωση θα θεωρεί πως εσείς τις πράξτε (ενέργειες)/εισάγατε (παραγγελίες) και ουδεμία ευθύνη δύναται να της καταλογισθεί ως προς τούτο.

Επίσης ευθύνεστε αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την τυπική έξοδό σας από τον λογαριασμό σας στο τέλος κάθε χρήσης (Αποσύνδεση).

Εάν γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι κάποιος άλλος γνωρίζει τον δικό σας κωδικό πρόσβασης θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, με παροχή κάθε δυνατής πληροφορίας, μέσα από την «Επικοινωνία» αλλά ΚΑΙ τηλεφωνικά στο : 2310 928315 .

Εάν η Επιχείρηση έχει κάποιο λόγο να πιστεύει ότι ενδέχεται να απειληθεί η ασφάλεια της ιστοσελίδας ή να γίνει κακή χρήση της, μπορεί να σας ζητήσουμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας ή ακόμη μπορεί να απορρίψουμε/διακόψουμε/ακυρώσουμε ή να αναστείλουμε τη λειτουργία του λογαριασμού σας.

Κρυπτογράφηση

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.promarket.gr, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού το σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται.

Δίδεται η δυνατότητα στους χρήστες, κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους, όπως και με το παρόν, να ενημερώνονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα, να συναινούν και αποδέχονται α) την επικείμενη επεξεργασία αυτών των στοιχείων - προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και β) τη διαβίβαση των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα, καθώς και στους υπαλλήλους και προσληφθέντες της Επιχείρησης στα πλαίσια και για τις ανάγκες της κατάρτισης και της διεκπεραίωσης της συναλλαγής.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της Αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους. Επίσης και με το παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης των άρθρων 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Τα προσωπικά σας δεδομένα και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας παραμένουν απόρρητα εκτός και αν έχει προηγηθεί διαφορετική συνεννόηση μαζί σας, βάσει των «Όρων χρήσης»

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι και συνεργάτες θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Επιχείρηση δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής ή νομίμως υποβληθέν αίτημα δικαστικής, αστυνομικής ή άλλης διοικητικής αρχής.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από τον χρήστη / συναλλασσόμενο στην ιστοσελίδα www.promarket.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Επιχείρηση ή από συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών ( marketing, διαφήμιση ). Οι πληροφορίες αυτές δεν θα διατεθούν ποτέ από εμάς σε τρίτους με εξαίρεση διάδοχο εταιρία του εταιρικού τίτλου μας, οπότε θα μεταβιβασθούν ως περιουσιακό στοιχείο της Επιχείρησης μας. Ακόμα και στις περιπτώσεις που δίδεται πρόσβαση σε τρίτους (σύμφωνα με τα εδώ περιγραφόμενα) προς τη βάση δεδομένων, αυτή η πρόσβαση εξακολουθεί να περιορίζεται στα δεδομένα που κατά περίπτωση είναι απαραίτητο να κοινοποιηθούν, για την εξυπηρέτηση κατά περίπτωση εν προκειμένω προβλεπόμενου σκοπού.

Το σύνολο των πληροφοριών που έχουμε στην διάθεσή μας μπορεί ακόμα να αξιοποιηθεί 1) προκειμένου να εξακριβωθεί πιθανή απάτη ή δόλος εναντίον της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, 2) προκειμένου η Επιχείρηση να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις που της ετέθησαν από τον νόμο ή αρμόδια δικαστική αρχή, 3) προκειμένου να διασφαλισθούν τα νόμιμα δικαιώματα της Επιχείρησης μας, πελατών μας ή άλλων.

Στο σύνολο ή σε μέρος των πληροφοριών που έχουμε στην διάθεσή μας μπορεί ακόμα να δοθεί πρόσβαση σε εταιρεία τεχνικών αναλύσεων, εμπορικών αναλύσεων ή επεξεργασίας δεδομένων –για λογαριασμό μας -στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ακόμα, εν συνόλω, δηλαδή μαζικά και όχι μεμονωμένα σε ατομικό επίπεδο αναγνωρίσιμου προσώπου, ενδέχεται να δημοσιοποιήσουμε στοιχεία είτε για εμπορικούς ή στρατηγικούς σκοπούς, είτε στα πλαίσια εμπορικών μελετών.

Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Επιχείρηση. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί. Διατηρούμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές δικλείδες ασφαλείας σε σχέση με την συλλογή, αποθήκευση και πρόσβαση προσωπικών πληροφοριών που κάνουν τους χρήστες αναγνωρίσιμους.

Σε καμία περίπτωση η Επιχείρηση μας δεν θα διαθέσει με ή χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα πληροφορίες συγκεκριμένων πελατών της σε τρίτους, εκτός και αν υπάρχει η εκ των προτέρων έγγραφη σχετική αδειοδότηση από πλευράς των πελατών ή έχει ακολουθηθεί η νόμιμη οδός.

Οι διαδικασίες διασφάλισης συνεπάγονται ότι πιθανά, περιστασιακά, μπορεί να ζητήσουμε περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητος πριν θέσουμε στην διάθεσή σας ακόμα και τα δικά σας προσωπικά δεδομένα.

Καθώς η λειτουργία του www.promarket.gr βασίζεται στο Διαδίκτυο ( Internet ), η πληρωμή με πιστωτική κάρτα αφορά την σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το PAYPAL, ώστε να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας με τις πλέον ασφαλείς συνθήκες.

Κατά την διαδικασία επιβεβαίωσης μίας παραγγελίας αξιοποιούμε ή εμφανίζουμε οχι περισσότερα από τα έξι πρώτα και τα τέσσερα τελευταία ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας.

Επίσης, πιθανόν συχνά να εμφανίζονται κάποια απο τα τπαραπάνω ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας, η/και η ημερομηνία λήξης της ,η/και ο τύπος της κάρτας ,πάνω στο παραστατικό/απόδειξη συναλλαγής των αγορών σας.

Το σύνολο των ψηφίων της πιστωτικής σας κάρτας επικοινωνείται απευθείας από εσάς στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Τράπεζας. Η εταιρία,σε όλη την διαδικασία της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής δεν έχει πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Επικοινωνία»

Το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας πιθανά να διακινούνται διεθνώς και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η χρήση από εσάς της ιστοσελίδας www.promarket.gr συνεπάγεται την αποδοχή από μέρους σας αυτής της πιθανής διαδικασίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Συνήθης απάτη είναι η δημιουργία ψευδών ιστοσελίδων που εμφανισιακά μοιάζουν με αυθεντικές. Εκεί παρακινούν τους επισκέπτες να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ή στοιχεία που θα επέτρεπαν ευκολότερη πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η συνηθέστερη διαδικασία είναι αυτή μέσω e mail που σας παρακινεί να επισκεφθείτε μια τέτοια «κάλπικη» ιστοσελίδα και εκεί να κάνετε ανανέωση του Ονόματος (Username) και του Κωδικού χρήστη (Password).

Εάν λάβετε τέτοιο «ύποπτο» email, αγνοήστε το. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόκειται να στείλει ποτέ τέτοια emails

Η Επιχείρηση μπορεί να ακυρώσει ή να θέσει υπό αμφισβήτηση την εγγραφή σας σύμφωνα με την διακριτική της ευχέρεια ή εάν έχετε παραβεί οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις σας, όπως περιγράφονται στο «Όροι χρήσης» .

Μπορείτε να ακυρώσετε αυτή την συμφωνία οποτεδήποτε το επιθυμήσετε, ενημερώνοντας μας εγγράφως ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@promarket.gr. Eάν κάνετε κάτι τέτοιο, οφείλετε συγχρόνως να διακόψετε και να απέχετε από κάθε χρήση της ιστοσελίδας.

Η αναστολή ή η ακύρωση της εγγραφής σας και το δικαίωμά σας χρήσης της ιστοσελίδας www.promarket.gr δεν επηρεάζουν τα μέχρι τότε δικαιώματα ή/και τις υποχρεώσεις αμφοτέρων των μερών.

3. « Cookies »

Tά "Cookies" είναι μικρές δέσμες πληροφοριών (μικρά αρχεία text) που στέλνονται από έναν διαδικτυακό διακομιστή (web server) σε έναν διαδικτυακό «browser», οι οποίες επιτρέπουν στον server να συγκεντρώνει πληροφορίες από τον browser. Ένα «cookie» μπορεί να θεωρηθεί σαν μια διαδικτυακή ταυτότητα χρήστη, η οποία λέει στην ιστοσελίδα ότι ο χρήστης την προσεγγίζει. «Cookies» δεν είναι προγράμματα υπολογιστών και δε μπορούν να διαβάσουν άλλες πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στον σκληρό σας δίσκο. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μεταδότες ιών ή για να αναγνωρίσουν την ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη. Περιέχουν και μεταφέρουν στην ιστοσελίδα μόνο όσες πληροφορίες οι ίδιοι οι χρήστες έχουν θέσει στην διάθεση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Τα «Cookies» συμβάλουν ώστε η επαφή μεταξύ του χρήστη και των ιστοσελίδων να γίνεται γρηγορότερα και ευκολότερα. Χωρίς «cookies», θα ήταν πολύ δύσκολο για μια ιστοσελίδα να δώσει την δυνατότητα σε κάποιο επισκέπτη να γεμίσει ένα «καλάθι αγορών» ή να θυμάται τις προτιμήσεις του χρήστη ή τις λεπτομέρειες της εγγραφής του για την περίπτωση μελλοντικής του επίσκεψης. Η ιστοσελίδα της Επιχείρησης, χρησιμοποιεί «cookies» για να επιτρέψει στους πελάτες να μετακινηθούν από κάποιο σημείο της ιστοσελίδας σε άλλο και να προσθέτουν είδη στο «καλάθι αγορών» τους χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κατ’επανάληψη εγγραφή. Επίσης μας επιτρέπει να σας δίνουμε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας και την φάση εξέλιξης της παραγγελίας σας.

Η Επιχείρηση χρησιμοποιεί εταιρείες παροχής υπηρεσιών ψηφιακού marketing προκειμένου να προσελκύσει νέους επισκέπτες ή/και πελάτες στην ιστοσελίδα της. Προκειμένου να γνωρίζουμε την αφετηρία των νέων αυτών πελατών οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ψηφιακού marketing μας παρέχουν τεχνολογία όπως «pixels» και διαπερατά αρχεία GIF. H τεχνολογία αυτή λειτουργεί βάσει της αναγνώρισης ενός «cookie» στον διαδικτυακό σας «browser» που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε ποιά διαφήμιση σας οδήγησε σε εμάς. Η τεχνολογία αυτή δεν έχει την ικανότητα να αναγνωρίσει προσωπικά σας στοιχεία.

H Ευρωπαϊκή οδηγία η σχετική με την Ιδιωτικότητα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Privacy and Electronic Communications), εφεξής ονομαζόμενη η «Οδηγία», η οποία ετέθη σε ισχύ στις 31 Ιουλίου 2002, αναγνωρίζει ότι τα «cookies» είναι «σύννομο και χρήσιμο εργαλείο» για πολλές δραστηριότητες, περιλαμβανομένων την αναγνώριση της ταυτότητας των χρηστών ιστοσελίδων. Η οδηγία κάνει υποχρεωτική για τις ιστοσελίδες τόσο την ενημέρωση των χρηστών των ιστοσελίδων σε περίπτωση που γίνεται χρήση «cookies» σε αυτές (αυτό ακριβώς και κάνουμε σε αυτό το σημείο όσον αφορά την ιστοσελίδα μας), όσο και την παροχή κάποιων πληροφοριών για το τρόπο χρήσης των «cookies».

Μπορείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα σχετικά με το θέμα σε ειδικές ιστοσελίδες. Τέλος, η «Οδηγία» θέτει υποχρέωση στις ιστοσελίδες να ενημερώνουν τους χρήστες τους ότι μπορούν να ρυθμίσουν έτσι τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους ώστε να απορρίπτουν τα «cookies».

Οι περισσότεροι «browsers» επιτρέπουν στον χρήστη να διακόψει την λειτουργία «cookie». Εάν επιθυμείτε να μάθετε πως να κάνετε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε να ανατρέξετε στην επιλογή «Βοήθεια», στο «Μενού» του δικού σας «browser» ή σε σχετικές ιστοσελίδες.

Όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτό θα περιορίσει τις υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω της ιστοσελίδας (κάτι που είναι σύνηθες στις περισσότερες ιστοσελίδες εμπορικών εταιρειών), καθώς δεν λειτουργούν χωρίς «cookies».

Η www.promarket.gr χρησιμοποιεί «cookies» για μια σειρά από λόγους, για παράδειγμα για να μας επιτρέψει να απλοποιήσουμε την διαδικασία σύνδεσης για τους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες, για να μας επιτρέψει να διασφαλίσουμε την εγκυρότητα των εγγεγραμμένων χρηστών και για να μας επιτρέψει να παρέχουμε τους μηχανισμούς των ηλεκτρονικών αγορών και της διαχείρισης της επισκεψιμότητας.

Παρότιειάζεται να επιτρέψετε στον «browser» σας να αποδέχεται «cookies» προκειμένου να κάνει «browse», μεγάλο μέρος της ιστοσελίδας μας και αρκετές από τις προσφερόμενες σε αυτήν υπηρεσίες, απαιτούν να έχετε ενεργοποιημένα τα «cookies» προκειμένου να κάνετε κάποια ηλεκτρονική αγορά από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μας σημείο πώλησης και προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε περιοχές που είναι δεσμευμένες για χρήση μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

Όσον αφορά τους μη εγγεγραμμένους χρήστες, τους στέλνονται ανώνυμα «cookies» ώστε να μπορεί να καταγραφεί η συμπεριφορά αναζήτησης τους (browsing pattern) και να δημιουργηθεί ένα δημογραφικό προφίλ. Επιπλέον, σε όποιον επισκέπτη έχει επιλέξει (κάνει κλικ) σε οποιαδήποτε διαφήμιση της ιστοσελίδας www.promarket.gr σε άλλη ιστοσελίδα που συνδέεται με την www.promarket.gr θα σταλεί ένα προσωρινό (π.χ. 15θήμερης διάρκειας ζωής) ανώνυμο «cookie» που θα μας επιτρέπει να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής μας καμπάνιας και να διαχειριστούμε την σχέση μας με τις σχετιζόμενα με εμάς ιστοσελίδες.

4. « Παραγγελίες – Αποστολή – Επιστροφές »

Η ιστοσελίδα www.promarket.gr ως προς όλο το περιεχόμενό της αλλά και τα είδη που εμφανίζονται σ’αυτήν, δεν αποτελούν πρόταση, αλλά πρόσκληση προς εσάς για υποβολή πρότασης παραγγελίας, της προτεινόμενης δηλαδή παραγγελίας σας, μη δημιουργώντας έτσι καμία νομική δέσμευση του διαθέτοντος και λειτουργούντος την ιστοσελίδα προς σύναψη εν τέλει σύμβασης πώλησης (εν όλω ή εν μέρει) ως προς τα προτεινόμενα εκ μέρους σας είδη.

Επιλέγετε λοιπόν τα είδη που θέλετε και διαμορφώνετε την παραγγελία σας. Εν συνεχεία εμείς, με επαγγελματισμό και φροντίδα συγκεντρώνουμε όσα διαθέσιμα από αυτά είδη υπάρχουν στη διάθεση του www.promarket.gr, τα συσκευάζουμε κατάλληλα, και σας τα αποστέλλουμε στον προορισμό που έχετε επιλέξει, στην ώρα τους.

Η αποστολή εκ μέρους του ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και της Επιχείρησης οιουδήποτε αποδεικτικού παραλαβής παραγγελίας σε καμία περίπτωση δεν θα συνιστά και αποδοχή της παραγγελίας, η οποία ούτως ή άλλως εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τα αποθέματα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.promarket.gr σε σχέση με τα παραγγελθέντα προϊόντα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Παραγγελία ενδέχεται μερικώς να γίνει αποδεκτή και να εκτελεσθεί. Η Επιχείρηση ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει ευθύνη για ζημίες που τυχόν προκύψουν από τη μη αποδοχή και μη εκτέλεση εν όλω ή εν μέρει οιασδήποτε παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση, η μερική ή η συνολική αποδοχή από εμάς της προτεινόμενης εκ μέρους σας παραγγελίας γίνεται μόνον κατά την αντίστοιχα μερική ή συνολική εκτέλεση της παραγγελίας, οπότε σε αυτή την φάση καταρτίζεται η σύμβαση αγοράς μεταξύ μας και χρεώνεστε με τις τιμές που έχετε κατά την ημέρα αποστολής της προτεινόμενης εκ μέρους σας παραγγελίας δεσμεύσει.

Ειδικότερα ζητήματα:

Προβλέπεται και παρακαλούμε να λάβετε υπόψη πως η ελάχιστη συνολική «Αξία ειδών» ανά προτεινόμενη παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.promarket.gr (δηλ. ελάχιστη συνολική αξία ανά «καλάθι») είναι είκοσι πέντε (25,00) ευρώ. Τόση πρέπει να είναι η συνολική αξία όλων των ειδών της προτεινόμενης εκ μέρους σας παραγγελίας, μετά την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων και προσφορών ή άλλων εξαιρέσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης προτεινόμενης παραγγελίας.

Σημειώνεται ότι στην «Αξία ειδών» δε συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς/αποστολής εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης η διάθεση των παραγγελιών γίνεται δωρεάν.

Σε περίπτωση που η προτεινόμενη παραγγελία δεν καλύπτει την παραπάνω προϋπόθεση «Ελάχιστης Αξίας ειδών», θα ενημερώνεστε από σχετική επισήμανση ώστε να κάνετε τις σχετικές διορθώσεις ,προκειμένου να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της. Σε κάθε περίπτωση η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα της μη αποδοχής, ακύρωσης ή της εν μέρει εκτέλεσης της εν λόγω προτεινόμενης παραγγελίας σας.

Το κόστος μεταφορικών δεν περιλαμβάνεται στην «Αξία ειδών» της προτεινόμενης παραγγελίας.

Επισημαίνεται πως για τις ανάγκες των παρόντων όρων όπου γίνεται αναφορά σε «Μεταφορικά» σημαίνει «Έξοδα αποστολής» και το αντίστροφο. Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως «έξοδα αποστολής» χρεώνονται ανά «καλάθι» (= «Αξία Ειδών») που ο πελάτης διαμορφώνει.

Τα «Έξοδα αποστολής» ή «Μεταφορικά», προστίθενται στην «Αξία ειδών» της προτεινόμενης παραγγελίας και διαμορφώνεται έτσι η «Συνολική αξία» της προτεινόμενης παραγγελίας.

Είναι δε το ποσό της «Συνολικής αξίας» της προτεινόμενης παραγγελίας αυτό που αναλαμβάνετε την αποπληρωμή του, αυτό δηλαδή που θα δεσμευτεί στην πιστωτική κάρτα τα στοιχεία της οποίας δώσατε για την διαδικασία αποπληρωμής της παραγγελίας σας και εν τέλει, αυτό που σε περίπτωση πλήρους διαθεσιμότητας ειδών από αυτά της προτεινόμενης εκ μέρους σας παραγγελίας θα χρεωθεί στο λογαριασμό της ανωτέρω πιστωτικής σας κάρτας, σύμφωνα με τους «Όρους χρήσης» της Επιχείρησης www.promarket.gr. Σε περίπτωση μερικής εκτέλεσης της παραγγελίας η κάρτα και συνεπακόλουθα ο λογαριασμός θα χρεωθεί με το ποσό της τελικής εκτελεσθείσας παραγγελίας. Εάν δε, έχει ήδη γίνει η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα τότε θα γίνει επιστροφή του ποσού κατά την παράδοση των προϊόντων.

Η «Συνολική αξία» της παραγγελίας (Αξία ειδών και Έξοδα αποστολής) θα πρέπει να καλύπτεται από το διαθέσιμο υπόλοιπο της πιστωτικής κάρτας με την οποία επιλέγει ο πελάτης να αποπληρώσει και η Τράπεζα να εξασφαλίσει την αντίστοιχη της «Συνολικής αξίας» ισόποση δέσμευση.

Όταν δεν αναφέρεται προθεσμία εκτέλεσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας, η εκτέλεσή της οφείλεται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας από την Επιχείρηση, εκτός εάν υπάρχει είτε πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους είτε συντρέξει άλλος λόγος ανώτερης βίας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει έως 6 ώρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2310 928315 αναφέροντας υποχρεωτικά τον αριθμό της παραγγελίας σας και το email χρήστη του συστήματος.

Ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας μέσω μυνημάτων που αποστέλλουμε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας για οποιονδήποτε λόγο , η διαδικασία αποδέσμευσης του αντίστοιχου ποσού στο υπόλοιπο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την αποπληρωμή της συγκεκριμένης παραγγελίας ξεκινά εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης και ολοκληρώνεται σύμφωνα με την διαδικασία αποδέσμευσης που ακολουθεί ο εκδότης της πιστωτικής σας κάρτας τραπεζικός οργανισμός.

Σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει η χρέωση της πιστωτικής κάρτας, τότε η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά από το κατάστημα στην οδό Εμπεδοκλέους 42 Α. Τούμπα Θεσσαλονίκης Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 21:00 Σάββατο από τις 09:00 έως 15:00. Για την επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας που έχει ακυρωθεί καθώς επίσης και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας για την Ταυτοποίηση των στοιχείων του χρήστη.

Παραλαβή παραγγελίας

Η παραλαβή σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή γίνεται στη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη ή από άτομο που εμφανίζεται να ενεργεί αντ’αυτού,, συνιστάται με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου. Tα στοιχεία του ατόμου (ονοματεπώνυμο με κεφάλαια γράμματα) που παρέλαβε καταγράφονται στο απόκομμα του παραστατικού παράδοσης που πρέπει να επιστραφεί στην Επιχείρηση ενυπόγραφο από τον παραλήπτη.

Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην Επιχείρηση κατά την παραγγελία του, με μέσο της επιλογής της Επιχείρησης.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τα «Έξοδα αποστολής» κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Περιοχές εξυπηρέτησης ηλεκτρονικού καταστήματος

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Εάν η διεύθυνση όπου επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας είναι εκτός Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει αποστολή με δικής σας επιλογής μεταφορική εταιρεία. Το κόστος αυτό βαρύνει εσάς και η διεκπεραίωση της από εμάς διαδικασίας αφορά την ετοιμασία της αποστολής των προϊόντων και το δέμα της αποστολής το οποίο κοστίζει ανάλογα με την παραγγελία. Για αυτό μπορεί η παραγγελία να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά και να προστεθεί το κόστος συσκευασίας έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σας ,την στιγμή που ξεκινάτε τη διαμόρφωση προτεινόμενης παραγγελίας ,σας ζητείται να καταχωρίσετε τον ταχυδρομικό κωδικό όπου επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας.

Επιστροφές

Εάν για οποιονδήποτε λόγο υπαναχωρήσετε σε σχέση με κάποιο είδος της αγοράς σας μας μας στέλνετε μύνημα στο «Επικοινωνία» με θέμα “Επιστροφή”. Απαραίτητα στοιχεία είναι ο αριθμός παραγγελίας και ο κωδικός προϊόντος. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την επιστροφή με την επόμενη παραγγελίας σας που όμως θα πρέπει να είναι εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το προιόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε και η αξία της επόμενης παραγγελίας σας να είναι 25 ευρώ+αξία του επιστρεφόμενου είδους. Εάν δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε επόμενη παραγγελία θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημά μας. Σε περίπτωση που πρόκειτε για προϊόν με ημερομηνία λήξης παρακαλούμε να το επιστρέψετε το συντομότερο δυνατόν και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα πρίν την λήξη του.

(Προσοχή: σε περίπτωση τροφίμου/ποτού ή αγαθού που προορίζεται για την τρέχουσα οικιακή κατανάλωση, η επιστροφή πρέπει να γίνει είτε άμεσα κατά την παραλαβή της παραγγελίας, είτε - το αργότερο- έως και την επομένη ημέρα από την ημέρα παραλαβής της απευθείας στο κατάστημά μας.)

Απαραίτητη προϋπόθεση -σε κάθε περίπτωση- είναι το επιστρεφόμενο είδος να έχει άθικτη και πλήρη τη συσκευασία του, με όλα τα αξεσουάρ και πρόσθετες παροχές – ωφελήματα που συνόδευαν την πώλησή του, τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.